Zelí mlsných Řeků

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Kristalka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme cibuli a česnek a přihodíme kousky masa, necháme zatáhnout, okořeníme, přidáme rajčata a dusíme. Když je maso měkké, přidáme na nudličky nakrájené zelí a necháme vydusit šťávu
2
Řekové to konzumují s bílým chlebem, dá se podávat s knedlíkem nebo rýží. Nejlepší je druhý den a dá se jíst i zastudena.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Lenka Kristová
    Lenka Kristová |

    3. 10. 2007 19:59

    Marsí, to mě těší, že Řekovi taky chutnalo. Minule jsem k tomu udělala bramborové knedlíky z prášku a hotové nakrájené na plátky jsem je zamíchala do toho zelí a druhý den to bylo úplně super, ty chutě prošly do knedlíků. Šárko, děkuji za děkování :)

  • Marsí
    Marsí |

    2. 10. 2007 13:01

    Tak mlsného Řeka mám doma a kupodivu i jemu chutnalo..:-))dávám za jedna

  • Šárka
    Šárka |

    1. 10. 2007 07:46

    Dělala jsem už po druhé,tentokrát s haluškami a naprostá mňamka. Opět jsem místo masa dala klobásu.Mňam,mňam.Díky moc autorce za recept.

  • Šárka
    Šárka |

    21. 8. 2007 07:55

    Měla jsem v lednici zbytek hlávkového zelí a zkusila tento recept,jen místo masa jsem dala pikantní ostrou klobásu,jinak stejný postup a výsledek byl naprosto výborný.I partner se oblizoval :o)). Mohu jedině doporučit,jednoduché,levné,rychle hotové.Dávám za jedna.

  • Daniella O.
    Daniella O. |

    16. 8. 2007 19:35

    Lenko, vcera jsme meli tohle zelicko k veceri a bylo naprosto uzasne. Jak chutna zastudena nemuzu posoudit, protoze se snedlo drive, nez stihlo vychladnout. Snad to vyjde priste, ale to toho budu muset navarit pekny kotel. Dekuji za recept.

Abecední seznam: