Zeleninovo-kuřecí předkrm

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí řízky jemně okořeníme a osmažíme a necháme vychladnout. Obě papriky, eidam a řízky nakrájíme na nudličky a bagetu na plátky. Vše pak namáčíme podle chuti do česnekové pomazánky.
2
Je to přímo delikatesa.

Komentáře k receptu

  • Marie Šťastná
    Marie Šťastná |

    12. 2. 2009 23:39

    je to rychlé a dobré a kdo má rád okurku mužete si jí tam k tomu připojit....nedoporučuji podávat když čekáte někoho na večeři...česnek v ústech neni příjemný :)))))...můj přítel si na to už zvykl....:))))))