Zeleninová žemlovka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rohlíky nakrájíme na kolečka a namočíme je v mléce. Brokolici a květák vaříme 3 minuty ve vodě (popř. v páře), ostatní zeleninu nakrájíme (množství podle chuti). Zapékací misku vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Dno vyložíme namočenými rohlíky, osolíme a okořeníme. Na rohlíky položíme zeleninu, můžeme znovu osolit, navrch opět rohlíky. Posypeme sýrem a dáme na chvilku zapéct. Vejce rozkvedláme v mléce s kořením a zalijeme žemlovku.
2
Celkem pečeme asi 45 min, přibližně při 160 stupních.
Použité ingredience v tomto receptu: Koření Máslo Mléko Rohlík Sůl Sýr Vejce Zelenina

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: