Zelenina s bylinkovým tvarohem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      lžíce pažitka nasekaná
    • 1
      ks paprika červená, žlutá, zelená
    • 4
      lžíce bílý jogurt
    • 1
      ks řapíkatý celer
    • 1
      ks bílá ředkev
    • ořechový olej nebo dýňový, mandlový
    • klíčky různé
    • 250
      g polotučný tvaroh ve vaničce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tvaroh rozmíchejte s trochou jogurtu. Ochuťte lahůdkovým olejem a podle chuti osolte a opepřete.
2
Vmíchejte pažitku, jemně nasekaný celer a oblíbené klíčky.
3
Mrkev a ředkev nakrájejte na stejně velké špalíky, papriky na silné proužky. Podávejte s tvarohem.
4
Náš TIP: Celer řapíkatý i bulvový povzbudí už vůní své osobité silice, pověst afrodiziaka si ale vysloužil pro své „nabíjecí“ schopnosti – má pro to vhodné složení bílkovin a sacharidů, kterým pomáhá hlavně draslík, vápník a vitamin C.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: