Zbojnická pečínka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g vepřová kýta nebo plecko
    • 100
      g klobása - uzená
    • 50
      g slanina
    • 200
      g vepřová játra
    • 200
      g cibule
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Játra také nakrájíme na plátky opepříme, ale nesolíme. Cibuli a klobásku pokrájíme na kolečka, slaninu na plátky. Pak střídavě napichujeme všechny suroviny na špíz a pečeme zvolna nad ohništěm s dřevěným uhlím.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.