Zapečený květák II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Květák rozdělíme na kousky a uvaříme v osolené vodě téměř do měkka. Zapékací nádobu hojně vymažeme máslem a posypeme strouhankou. Na strouhanku naskládáme uvařený květák, můžeme ještě trochu osolit a opepřit a přidáme mraženou zeleninu. Nahoru poklademe plátky másla a opět zasypeme strouhankou.
2
Zapékáme cca 20 minut a podáváme s brambory sypanými pažitkou či petrželkou, které polijeme roztátým máslem se strouhankou.
Použité ingredience v tomto receptu: Květák Máslo Mražená zelenina Pepř mletý Strouhanka Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: