Zapečený hermelín s tvarůžkem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks hermelín (na jednu porci)
    • olomoucké tvarůžky (syrečky) -jedno kolečko na jednu porci
    • uzenina -poličan,vysočina(nemusí být)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Po rozbalení Hermelínu si jeho obal ponecháme, použijeme ho jako ,,misku,, při zapékání. Hermelín rozkrojíme a střed vydlabeme lžičkou - jen tolik, kolik je třeba na vložení tvarůžku. Hermelín vyložíme salámem,vložíme tvarůžek, přiklopíme, položíme na obal, ve kterém byl zabalený, když jsme ho kupovali, okraje ohneme nahoru a pak teprve zabalíme do pečícího papíru nebo alobalu a zapečeme v rozehřáté troubě cca 15 minut. Podáváme s bramborem nebo bílým pečivem.
2
Poznámky: Jestliže chceme mít pokrm bezmasý, vynecháme uzeninu. Při rozbalování hotového, zapečeného Hermelínu dáme pozor na páru!

Komentáře k receptu

  • aladin
    aladin |

    6. 1. 2016 08:24

    vydatný a výborný a se sýry jsme si upekli taky předpečený bagety takže pecka a můžem zase zalízt spátky do brlohu :-D tak čauves

  • Péťa
    Péťa |

    13. 3. 2012 18:13

    Vzhledem k ceně jsem naplnila camembert a byla s tatarkou to super véča :-) .

  • Prokop
    Prokop |

    24. 7. 2011 16:33

    Dali jsme do grilovacích misek, zabalili alobalem a dali na gril. VYNIKAJÍCÍ !!!

  • jh.g.
    jh.g. |

    25. 6. 2011 17:26

    dobrý :-P ;-)

  • Martina
    Martina |

    6. 5. 2011 14:54

    Moc dobré, manžel si pochutnal a to o hermelín dvakrát nestojí. Tvarůžek a salám mu dají jiný rozměr, děkuji za recept. :-)

  • Jana Pá
    Jana Pá |

    9. 1. 2011 14:04

    Dnes byl tento recept v rádiu Frekvence před 11 hod.,takže to je určitě dobré! fandím :-P