• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Zapečené kuře s česnekem
    Napište svůj komentář k receptu

    Zapečené kuře s česnekem

    autor: Ladia
    0.0
    moje hodnoceni
    4.4
    hodnotilo: 7
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Zapečené kuře s česnekem
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    4 porce
      • 1
        ks kuřecí maso celé kuře
      • rostlinný olej
      • sůl
      • 2
        stroužek česnek
      • 250
        g tvrdý sýr
      • šlehačka

    Postup přípravy receptu

    1
    Na dno vymazaného pekáčku klademe kousky osoleného kuřete. Na ně nasypeme drobně nakrájený česnek (ne utřený !!). Na česnek postrouháme sýr a vše zalijeme šlehačkou. V troubě zapékáme, až je kůrka na povrchu zlatá. Podáváme s těstovinami.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Kuře s nivou a česnekem

    Kuře s nivou a česnekem

    Zapečené toasty s česnekem a sýrem

    Zapečené toasty s česnekem a sýrem

    Brokolice s česnekem

    Brokolice s česnekem

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Willie
      Willie | 22. 5. 2011 16:36

      prosiim mam dotaz, ty kousky kuřete jsou i s kůží?? dekuji predem za odpoved :))))) :-)

    • Květuška
      Květuška | 17. 4. 2011 13:40

      tak dnes jsem dělala na oběd a je to bašta :-P dávám jedničku

    • Ňulinka -
      Ňulinka - | 1. 10. 2007 16:40

      Já už tento recept znám dlouhou dobu,jen s tím rozdílem,že kuře ještě sypu gril.kořením a nejdřív skoro do měkka upeču,pak zaliju šlehačkou,nechám zčervenat,posypu sýrem a už jen krátce zapeču.Kuřátko je křupavé a růžové.A komentář pana Delova?Odporný je on a ne recept.Tomu dávám 1.

    • Marie H.
      Marie H. | 1. 10. 2007 14:42

      Vážený Nagete Delove, kdybych byla Vaším zaměstnavatelem a četla tento Váš příspěvek, tak bych Vás propustila na hodinu. Jako kuchař - profesionál přece musíte umět poznat po přečtení receptu, jestli suroviny a postup jsou v pořádku a to Vy asi neumíte. Já jsem toto nevařila, ale na receptu nevidím nic špatného.

    • Zdena z JM
      Zdena z JM | 1. 10. 2007 13:07

      Pane nebo paní Naget Delov, nějak jsem Váš komentář nepochopila. To, že Vám toto kuře nechutná, chápu, každý má jiné chutě, ale ta nekvalita a neozkoušenost, to mi není jasné. A proč by neměl tento pokrm v restauraci šanci. Myslím si, že naopak. Podle mě chutná mnoha lidem.

    • Ivana C.
      Ivana C. | 1. 10. 2007 12:32

      Pro Naget Delov: trocha slušnosti by neškodila! Odporný je holubinec ve vlasech! Toto jídlo jsem kdysi dělala, pod sýrovou krustou bylo kuře uvařené, nicméně jedlé, určitě ne odporné. Pokud na stránky tohoto tipu nechodíte, tak v tom prosím pokračujte. Děkuji.

    • Jitka Bublová
      Jitka Bublová | 1. 10. 2007 12:24

      Nevím, co si pan Naget Delov podle receptu uvařil za masakr, já mohu jen zopakovat svůj dřívější komentář, dělala jsem s hermelínem a bylo to vynikající, od té doby jsem dělala už několikrát, rodině vždy chutná a recept jsem předala dál (nejméně 4 lidem) a všem chutnalo, samé kladné ohlasy. Chápu, že každý má jinou chuť, ale slova o tom, že je to odporné a mělo by být staženo z těchto stránek, mi přijdou hodně hodně silná. Jak jse vidět i z ostatních komentářů, recept je ozkoušen, a co je na něm nekvalitního, to mi taky hlava nebere.

    • Jitka H.
      Jitka H. | 1. 10. 2007 09:00

      Pane Delove,pokud jste profesionální kuchař, měl byste si umět představit výslednou chuť pokrmu ještě před jeho uvařením. Kromě toho, že pravopis také nebude Vaší silnou stránkou, jste hulvát a primitiv.

    • mina kubikova
      mina kubikova | 1. 10. 2007 07:56

      no..co vam na to povedat. to ze nechutilo vam ....ok.....ale preco to stahovat , prave kvoli vam....tych 6 ludi , kt. pisu prave opak, su radi ze ten recept nasli. vlastne co to pisem....len provokujete a ja som vam na to skocila...a to som si myslela, ze som imunna. prijemny den

    • Jarka O.
      Jarka O. | 30. 9. 2007 22:31

      Pane Delove, proti Vám je tady šest velmi spokojených, kteří recept vyzkoušeli a chutnal jim. Kuchař - jako profese - ještě nemusí být záruka kvality.

    • Naget Delov
      Naget Delov | 30. 9. 2007 21:50

      Přesto že nejsem zvyklý navštěvovat internetové stránky tohoto tipu, udělal jsem vyjímku a zkusil jsem uvařit pokrm na základě tohoto receptu. Něco tak odporného jsem nejedl již dlouhou dobu a můžete mi věřit, že to není mím špatným kuchařským uměním (už proto, že je to mé zaměstnání), ale především nekvalitou a neozkoušeností tohoto receptu. V jaké-koli restauraci či hotelu by tento pokrm neměl žádnou šanci a kdybych si něco takového dovolil já uvařit v práci, byl bych jistě ihned vyhozen. Doufám, že recept bude co nejdříve stáhnut z těchto stránek a nebude dalším lidem kazit chuť a náladu.

    • Michaela Šubrtová
      Michaela Šubrtová | 21. 5. 2006 14:29

      Dnes jsem to dělala i s tím hermelínem k obědu a musím říct že to bylo vynikající,pochválila mi to i celá rodina...Brzo zopakuji...děkuji za výborný recept.

    • Jitka Bublová
      Jitka Bublová | 10. 4. 2006 10:35

      Jako sýr jsem použila hermelín nakrájený na kostičky a trochu méně česneku. Vynikající záležitost!

    • Anděla Sobotková
      Anděla Sobotková | 9. 4. 2006 12:12

      Dnes jsem zkoušela, je to vynikající, úžasná chuť, budu dělat častěji. Díky!

    • Libor Beneš
      Libor Beneš | 12. 2. 2005 09:48

      Bylo to úžasné, ale raději jsem použil na dvě porce jen čtyři stroužky česneku a i tak to pro dva lidi bylo akorát.

    • Lucka K.
      Lucka K. | 1. 2. 2005 21:38

      Rychle, jednoduche a velice chutne. Urcite to zase nekdy udelam.

    • Michaela Zamrazilová
      Michaela Zamrazilová | 28. 6. 2004 15:02

      Velice moc nám to chutnalo. Ještě lepší to bylo druhý den. Fakt pěkně proležené.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
    Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kuřecí maso Rostlinný olej Šlehačka Sůl Tvrdý sýr
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Šťouchané brambory

    Šťouchané brambory

    Africká lilková pomazánka

    Africká lilková pomazánka

    Cuketové sušenky

    Cuketové sušenky

    Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

    Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

    Superrychlý gyros

    Superrychlý gyros

    Muffiny po belgicku

    Muffiny po belgicku

    Jidáše - drobenkové

    Jidáše - drobenkové

    Kuře (králík) v pikantní omáčce

    Kuře (králík) v pikantní omáčce

    Vrstvený koláč

    Vrstvený koláč

    Doporučujeme

    95 minut
    Hovězí sekaná Wellington

    Hovězí sekaná Wellington

    60 minut
    Domácí těstoviny

    Domácí těstoviny

    40 minut
    Omáčka z pečených paprik

    Omáčka z pečených paprik

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    54
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    26
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle
    26
    Segedínský guláš
    Segedínský guláš
    26
    Míša řezy
    Míša řezy
    26
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík

    Zajímavé články

    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého jídelníčku?
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého…
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému čaji podle Britů
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému…
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy Boženy Němcové: Upečte si klasiku!
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy…
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky i na plech!
    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky…

    Sledujte nás

    AHA.cz Velký strach o Bohdalovou: Skončila v nemocnici!

    Velký strach o Bohdalovou: Skončila v nemocnici!

    AHA.cz Exmanželka nemocného Štaidla děsí: Řeči o smrtelné posteli

    Exmanželka nemocného Štaidla děsí: Řeči o smrtelné posteli

    AHA.cz Deník Aha! 20.1.2021

    Deník Aha! 20.1.2021

    Dáma.cz Pitt, Roberts, Clooney: 10 oscarových herců, kteří se objevili v seriálu Přátelé

    Pitt, Roberts, Clooney: 10 oscarových herců, kteří se objevili v seriálu Přátelé

    Dáma.cz Nejslavnější vánoční písničky: Pusťte si Sinatru i Neckáře

    Nejslavnější vánoční písničky: Pusťte si Sinatru i Neckáře

    Ženy.cz Evoluce dámských šatů: Který rok ovládly puntíky, vycpaná ramena nebo mini?

    Evoluce dámských šatů: Který rok ovládly puntíky, vycpaná ramena nebo mini?

    Maminka.cz Za tři dny bez plenek! Snadná a rychlá metoda, která stojí za vyzkoušení

    Za tři dny bez plenek! Snadná a rychlá metoda, která stojí za vyzkoušení

    Reflex.cz Poslanci nařídili, kolik českých potravin prodávat. Kdy dojde na oblečení, elektroniku a další zboží?

    Poslanci nařídili, kolik českých potravin prodávat. Kdy dojde na oblečení, elektroniku a další zboží?

    E15.cz Lidé prchají před pandemií na venkov. Podívejte se na deset nejpovedenějších chat z celého světa

    Lidé prchají před pandemií na venkov. Podívejte se na deset nejpovedenějších chat z celého světa

    Abecedazahrady Podrobný návod, jak dětem postavit iglú

    Podrobný návod, jak dětem postavit iglú

    • Recepty.cz
    • Zapečené kuře s česnekem
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí