Žampionový krém

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: heeduss

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z másla a mouky si připravíme světlou jíšku. Do takto připraveného základu vlijeme žampiony spolu s lákem a dobře provaříme. Poté vlijeme mléko, okořeníme pepřem, solí a muškátovým květem. Přidáme bujón. Opět provaříme a nakonec vlijeme šlehačku, kterou povaříme ještě tak pět minut.

Komentáře k receptu

  • Euvi
    Euvi |

    13. 11. 2012 20:27

    Chtĕla bych se zeptat, jaká smetana se tedy má použít? V ingrediencích se píše 12% (tedy na vaření), v popisu postupu je však uvedena šlehačka (33% smetana ke šlehání).. a nevím, jestli by to nebylo se šlehačkou příliš sladké.. díky za objasnĕní

Abecední seznam: