Vídeňské oválky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: geronimo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V míse ušlehejte moučkový cukr se změklým máslem. Potom přidejte hladkou mouku, škrobovou moučku, špetku soli a znovu šlehejte dokud není základ těsta příjemně hladký. Hořkou čokoládu rozlámejte na kousky, rozpusťte v kovové misce ponořené do horké vodní lázně. Tekutou čokoládu přidejte do těsta a prošlehejte. Těsto dejte do cukrářského sáčku a na plech nastříkejte oválky.
2
Pečte je asi 8 minut při teplotě 180 °C. Upečené cukroví nechte na kuchyňské mřížce vychladnout. Mezitím si v misce rozpusťte tmavou čokoládovou polevu. Oválky zčásti namočte v rozehřáté polevě.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: