Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sumec dle baštýře Jardy
Jednoduchá rajská polévka
Tvarohovo-višňový závin
Slaný velikonoční dort (Torta…
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Kynuté pletýnky - smažené
Celerové karbanátky (sekaná)
Dušený listový špenát na špeku …
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky