Šumajstr
Šumavské těstoviny
Nudle ze Šumavy
Toviszejo! Sadlo tam dej a hod to do bezmasych. Sadlo se dela z obili!
Stacia fazule, ryza a mast, najlepsie husacia. Mnam
Šumajzl u nás se míchá s uzeným-nejlépe kolenem.A když jsou kroupy vařené v onom uzeném vývaru,to je teprve papu!!!
Se skvarkama a kroupami je to vynikajici.
A ještě lepší varianta je - místo krup dejte rýži, cibulku opečte až do křupava. V tom případě nedávejte česnek, jinak to bude hořké.
Daleko lepší je vyškvařit špek a teprve na škvarcích osmažit cibuli. Cibule se nebojte, dávám jí podstatně víc.
Sója s houbami
Zámecké brambory
Dušené vepřové na provensálském koření
Muffiny banánovo čokoládové
Maxi palačinka
Jablečný piškot (korpus)
Rajská omáčka z džusu
Houbovo-smetanová krkovička
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Čokoládové crinkles
Linecká srdíčka bez lepku
Brusinkovo-mandlové muffiny
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Vánoční sobíci
Zelenina Hasselback s čočkovým salátem
Vegetariánský boršč
Smažené řízky z krkovice
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…