Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolicová polévka s vločkami
Šopský salát II.
Pečená zelenina na lžíci oleje
Jitrnice se zelím, bramborem a…
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Plněné kuřecí prsíčko listovým…
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Španělská paella krok za krokem
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky