Vepřový guláš na pivě

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na kostky nakrájené a omyté maso osolíme, okořeníme, vložíme na jemně nakrájenou cibuli osmahnutou na sádle a osmažíme ze všech stran, pak podlijeme vodou a dusíme doměkka. Vydušenou šťávu zaprášíme moukou, přidáme nastrouhaný chléb a vše zalijeme pivem a omáčku dobře provaříme.
2
Do omáčky vložíme pro chuť kousek seříznuté nadrobno nasekané dobře omyté citrónové kůry. Omáčku pak protřeme sítem, přidáme se solí rozetřený česnek a nalijeme na maso.
3
Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: