Vepřovo-vaječná tlačenka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: vdarebnik

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřový bůček Libovější bez kůže a nebo vepřové plecko
    • 5
      ks vejce
    • majoránka
    • 1
      lžíce hrubá mouka
    • 1
      lžíce strouhanka
    • 1
      lžička sůl
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      lžička pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kostičky a vše dobře promícháme - nejlépe rukou. Naplníme do rukávu na tlačenku a vaříme v papiňáku 1 hodinu. Poté vyndáme, občas obrátíme a necháme přes noc v chladničce.

Komentáře k receptu

  • Iveta Janatová
    Iveta Janatová |

    26. 4. 2008 22:16

    Tento recept znám a doma ho děláme,jen u nás se dává ten bůček samotný bez toho plecka.Jinak je to dobré.Můžu jen doporučit.