Vepřové řízky v zelném těstíčku

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 8
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Uděláme si těstíčko z překrájeného zelí, piva, polohrubé mouky, vajec a soli. Předpřipravené řízky obalíme v těstíčku a ihned dáváme na rozpálený olej.
2
Pečeme po obou stranách dozlatova. Výborné s bramborovým salátem nebo jen s brambory a zeleninovou oblohou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • blaba1
    blaba1 |

    22. 10. 2012 13:48

    dělal jsem a opravdu moc dobréééé :-D ;-) O:-)

  • anna
    anna |

    10. 2. 2012 17:59

    Recept jsem vyzkousela a opravdu vyborny mohu jen doporucit

Další doporučené recepty: