Vepřové plátky v zelném těstíčku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      plátek vepřová kýta
    • 150
      g kysané zelí
    • 2
      ks vejce
    • 150
      g polohrubá mouka
    • hladká mouka Trochu na obalení
    • 100
      ml pivo
    • sůl
    • pepř mletý
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté a osušené plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme v hladké mouce a namočíme do těstíčka, které umícháme z nasekaného kysaného zelí, piva, polohrubé mouky, vajec a soli. Maso obalíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

Komentáře k receptu

  • Veronika Matoušková
    Veronika Matoušková |

    23. 2. 2009 08:46

    VÝBORNÁ ZÁLEŽITOST, dokonce mi to pochválila i tchýně! :-)