Vepřové na hrášku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: polly

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky (nejlépe z krkovice) naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na másle je opečeme do zlatova.
2
V hrnci na másle zpěníme cibulku pokrájenou na drobno a přidáme řízky, zalijeme vodou z hrášku a trochou obyčejné vody a dusíme do poloměka. Potom přídáme hrášek a dovaříme. Můžeme štávu zahustit moukou, ale není třeba.
3
Podáváme s houskovým knedlíkem.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Máslo Mouka Sterilovaný hrášek Vepřové maso

Komentáře k receptu

  • Anna
    Anna |

    30. 10. 2006 20:11

    To bude moc dobrý.

  • Jana
    Jana |

    25. 10. 2006 14:47

    Dávám hrášek mražený a podávám s těstovinami. Je možné přidat lžíci-ne víc-kečupu.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: