Vepřová roláda s mletým masem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Zuzka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřovou plec rozřízneme v tenký plát, okraje trochu odrojíme, aby se zarovnaly. Naklepat, osolit, opepřit. Odkrojené maso pomlít spolu s hovězím a houskou namočenou v mléce. Přidat vejce, sůl, pepř, petrželku, promíchat a nakonec vmíchat nakrájené žampiony na plátky. Plát masa potřít nádivkou, stočit v roládu a ovázat nití. Podlít vodou a péct za častého obracení, podlévání šťávou.
2
Výborná je za studena, krájená na tenké plátky. Místo hovězího masa se mohou dát drůbeží nebo vepřová játra, okořeněná špetkou zázvoru a mušk. květu.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: