Vepřová kýta s hráškem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, posolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Poté orestujeme a vložíme do hrnce i s výpekem z pánve (můžeme restovat přímo v hrnci).
2
Nasypeme houby, trochu ještě porestujeme, zalijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Potom přidáme hrášek a dodusíme doměkka.
3
Z hořčice a 2 lžic hladké mouky a vody uděláme zákvechtku a omáčku s masem zahustíme.
4
Povaříme ještě cca 10 minut a máme hotovo.
5
Děláme to rýží, ale je to výborné i s bramborem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: