Venkovská cibulačka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme na kolečka a na polovině dávky másla ji osmažíme dorůžova. Přisypeme mouku, připravíme světlou jíšku, přimícháme papriku, zalijeme vodou, osolíme a vaříme asi 20 minut. Housku nakrájenou na kostičky osmažíme na zbylém másle. Do jedné misky naservírujeme osmaženou housku, do druhé strouhaný sýr. Každý si přidává do polévky podle chuti.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Houska Máslo Paprika - sladká Sůl Sýr

Komentáře k receptu

  • Šáris =) =) =)
    Šáris =) =) =) |

    25. 8. 2006 15:49

    Fakn strašně dobrá vynikajicí, mnam mnam mnam, mela jsem ji u kamarada,kdyz jsme meli 3 dení kalbu, na oběd a mnam... přijela jsem a už si ju jdu udelat...abych pravdu rekla,uz se mi sbíhajou sliny =-) =-) =-)

Abecední seznam: