Velikonoční omáčka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce rozpůlíme, vyjmeme žloutky a vidličkou je dobře pomačkáme. Promícháme se smetanou, křenem, ochutíme solí a cukrem. Vsypeme nadrobno nasekané bílky a zelené natě. Ochutíme šťávou a dáme vychladit do chladničky.
2
Podáváme k uzené šunce nebo studeným masovým nářezům.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zdenka Korábová
    Zdenka Korábová |

    20. 3. 2007 10:14

    Terezko, musím říci, že máte moc dobré recepty a po velikonocích se bude - doufejme, že bude bohatá pomlázka- určitě hodit a škoda masa, bude jistě výborná i rohlíkem a rajčetm

Poslední navštívené:

Abecední seznam: