Valentýnská podkova

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravíme si formu podkovy, do které vtlačíme mikrotenovou fólii. Želatinu namočíme do 2 dl studené vody a necháme nabobtnat. Do vlažného mléka nasypeme krupici, osolíme a osladíme. Za stálého míchání vaříme asi 10 min. Do ještě teplé hmoty vlijeme želatinu a prošleháme, nasypeme kuličky, sekané oříšky a vlijeme do formy.
2
Necháme zchladnout a dáme do ledničky do druhého dne řádně vystydnout. Opatrně vyklopíme z formy, pokapeme medem, ozdobíme kuličkami a ovocem a podáváme s šumivým vínem.

Komentáře k receptu

  • Lucie Szabó
    Lucie Szabó |

    11. 2. 2005 19:33

    Tím pomerančem to zdobíte...

  • marie krejzarova
    marie krejzarova |

    11. 2. 2005 18:40

    A kdy tam dám ten pomeranč ?

Další doporučené recepty: