Vaječná omeleta s mraženou zeleninkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hladká mouka
    • 3
      ks vejce 2-3
    • mražená zelenina
    • kečup - jemný
    • hořčice
    • sůl
    • pepř mletý
    • kari
    • chilli
    • tymián
    • červená paprika
    • voda
    • plátkový sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mraženou zeleninu si rozmrazíme v horké vodě. Hladkou mouku smícháme se solí, pepřem, kari, chilli, tymiánem a červenou paprikou (každý podle chuti). Dáme vejce a uděláme těstíčko. Dle potřeby přidáme vodu, ale ne moc, aby těsto nebylo řídké. Do těstíčka přidáme lžíci kečupu a hořčice. Poté přidáme zeleninu. Čím více zeleniny, tím lépe. Těsto má být husté.
2
Opékáme z obou stran na mírném ohni, aby se omeleta celá prohřála a propekla. Opečenou omeletu dáme na talíř, poklademe plátkovým sýrem a dle chuti polijeme kečupem, nebo dresing z kečupu a tatarky.

Komentáře k receptu

  • Jitka Fricová
    Jitka Fricová |

    4. 9. 2008 13:41

    Výborná rychlovka.