Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mazanec vánočka III.
Mřížková tvarohová buchta
Tvarohový koláč s třešněmi II.
Cheesecake s limetkami
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Svěží koláč s lesním ovocem
Sádlová pomazánka
Krůtí roláda plněná hříbky
Sirup ze smrkových výhonků
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Polévka z medvědího česneku s pestem
Pečené kuře s nádivkou
Kuřátkové sušenky
Mexický hrnec s rýží
Salát little gem se slaninou a…
Skořicoví zajíci z listového těsta
Velikonoční sušenky
Jidáše