Tyrolské knedlíky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Lipiček

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      ks houska 6-8
    • 0,3
      l mléko
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks cibule malá
    • 2
      lžíce petrželka
    • 30
      g máslo
    • 100
      g hladká mouka
    • 200
      g uzené maso
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Housky nakrájejte na kostičky, zalijte je mlékem s rozšlehanými vejci a nechte nasáknout. Nakrájenou cibulku s petrželkou spařte máslem a přidejte k směsi spolu s hladkou moukou a nadrobno nasekaným uzeným. Osolte, dobře smíchejte a mokrýma rukama z masy vytvarujte 8-10 kulatých knedlíků. Vložte je do vařící vody a nechte je v ní na bodu varu 10-15 minut. NEVAŘTE!

Komentáře k receptu

  • Gogi
    Gogi |

    14. 7. 2013 13:58

    Arlteics like this are an example of quick, helpful answers.