Tuňákový salát se zeleninou a tatarkou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks tuňák Plechovka sandwich
    • 1
      ks sterilovaný hrášek
    • 1
      plechovka kukuřice
    • 1
      cibule
    • pórek
    • sůl
    • pepř mletý Dochucovací koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do misky dáme tuňáka, asi 5 lžic kukuřice, 4 lžíce hrášku (mělo by to odpovídat celé plechovce), cibuli nakrájenou na kostičky, 10 koleček pórku nakrájeného na kostičky, sůl, pepř.
2
Přidáme 6-7 lžiček tatarky a pořádně promícháme. Nakonec můžeme přidat trochu koření podle chuti. Necháme v lednici odstát pod pokličkou asi 2 hodiny. Podáváme s chlebem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • MartikK
    MartikK |

    9. 8. 2012 21:31

    Výborný salát. Neměla jsem pórek, a místo tatarky jsem dala majolku.

  • Nikol
    Nikol |

    31. 5. 2005 15:41

    Vyzkousela jsem, misto tatarky jsem tam dala bily jogurt a tatarky jen 2 lzicky. Vynikajici pochoutka, vrele doporucuju. Mnamka :-)