Treska na zelenině II.

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé pokapeme citrónem a necháme asi 1/2 hodiny odležet. Mezitím si na oleji podusíme na plátky nakrájený česnek a na kostičky nakrájenou cibuli, po chvíli přidáme spařená oloupaná nasekaná rajčata, najemno nasekanou petrželku (můžeme přidat i bazalku).
2
Ochutíme solí, pepřem a špetkou cukru. Filé vložíme do zapékací mísy zalijeme omáčkou a v předehřáté troubě zapékáme asi 30 minut. Podáváme s vařenými brambory a třeba s okurkovým salátem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • persanek
    persanek |

    23. 3. 2011 20:31

    Dobrý den, plánuji recept vyzkoušet, ale chci se zeptat - myslíte, že kdybych dno misky vymazala máslem a dala na dno zapékací mísy syrové brambory, že by to bylo dobré? :-\

  • Eva J.
    Eva J. |

    17. 5. 2009 13:18

    Jednoduchá a rychlá příprava, filé je šťavnaté. Na odlehčení jídelníčku doporučuji, my jsme si pochutnali :)

  • Hanka Nepeřená
    Hanka Nepeřená |

    3. 5. 2009 13:40

    Supr recept, právě jsme dojedli. Mlaskala i moje tříleta dcera :-) Ten cukr je tam správně - jakmile jsem ho tam dala, bylo to "ono". Dělala jsem to z celých tresek.

  • Linda
    Linda |

    23. 11. 2007 08:21

    Dnes vyzkouším, doufám, že se to týká tresčích filet. Cukr mne také trochu zarazil

  • Michaela
    Michaela |

    4. 10. 2007 16:32

    Moc děkuji za výborný recept. Mraženou tresku jsem přes noc nechala rozmrazit s větším množstvím citronové šťávy, trochou soli a česneku. K rajčatům jsem přidala papriku. Dále vše podle receptu. Můj partner, který jinak "moc nemusí" ani ryby, ani zeleninu, se k mému překvapení olizoval až za ušima! Pro mě je to ta největší pochvala:)Ještě jednou díky!

  • Pavel
    Pavel |

    9. 6. 2005 11:52

    tak se těším ze si večer pochutnám.

  • Michaela
    Michaela |

    9. 5. 2005 17:52

    Skvely recept. Misto petrzelky jsem tam namichala smes bylinek vcetne tymianu a pridala porek. Vonel cely byt, bylo to vytecne!

  • Vaclav Smoranc
    Vaclav Smoranc |

    19. 3. 2005 13:08

    Velmi chutné,trošičku nás zarazila ta špetka cukruale opětovně musím říct Velmi chutný recept...

  • Pavla
    Pavla |

    16. 3. 2005 14:53

    Velmi dobré skoro dietní.

Abecední seznam: