Těsto na italskou pizzu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Delarue

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kostka droždí
    • 2
      lžička cukr
    • 200
      ml teplá voda
    • 250
      g polohrubá mouka
    • oregáno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V misce s vodou rozpustíme droždí a cukr, přidáme prosátou mouku a sůl a promícháme.
2
Na moukou posypaném vále hněteme těsto asi 10 minut, dokud není hladké a poddajné.
3
Vytvoříme z něho kruh a vložíme do kulatého pekáčku na pizzu. Těsto potřeme kečupem či jinou rajčatovou omáčkou, posypeme kořením a zdobíme na nudličky pokrájenou šunkou, sýrem… Dle své fantazie.
4
Pečeme v předehřáté troubě 180°C asi 20 minut.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Mirek
    Mirek |

    18. 7. 2016 08:32

    Kostka droždí na čtvrt kila mouky a na to dvě deci vody, to tedy musí být bomba, ani bych to nezkoušel. Ani na buchty.

  • nytka
    nytka |

    9. 1. 2016 20:40

    Jednoduché a dobré...jen jsem musela dát víc mouky, bylo to dost řídké.

  • Di
    Di |

    13. 1. 2015 09:10

    Při té troše mouky a haldě kvasnic a cukru to asi tenká křupavá pizza nebude, spíš těsto na české buchty. :-(

  • Kamila B.
    Kamila B. |

    13. 1. 2015 06:53

    Vaše hodnocení bylo vymazáno, můžete recept ohodnotit znovu. :-)

  • jiri.kajzar(a)gmail.com
    jiri.kajzar(a)gmail.com |

    12. 1. 2015 22:49

    špatně jsem ohodnotil recept, podařil se mi báječně měl by dostat 1, omlouvám se za chybné hodnocení.

  • xyx
    xyx |

    30. 9. 2014 12:53

    super :-) :-[ ;-)

  • MNO
    MNO |

    23. 9. 2014 15:30

    Nenechá ani těsto odpočinout ;-)

  • Karel
    Karel |

    7. 8. 2014 18:25

    Autor moc fantazie nemá...