Telecí maso na paprice

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g telecí maso plecko
    • 60
      g máslo
    • 1
      ks cibule
    • červená paprika mletá
    • 0,2
      l kyselá smetana
    • hladká mouka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Umyté a osušené maso nakrájíme na větší kostky. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme červenou papriku, připravené maso, osolíme, promícháme a podlijeme horkou vodou. Za občasného promíchání přikryté dusíme do měkka (kostky masa musí zůstat celé). Podlijeme vodou, provaříme, přilijeme kyselou smetanu, v níž jsme rozkvedlali hladkou mouku, a za stálého míchání krátce povaříme. Jako přílohu podáváme nočky, těstoviny, vařené brambory nebo rýži.

Komentáře k receptu

  • Anonymous
    Anonymous |

    21. 2. 2014 13:05

    špatný recept, správný postup-stream Z.Pohreich