Sýrové langoše

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z droždí trošky mléka uděláme kvásek.
2
Potom smícháme mouku, smetanu, mléko, 5 lžic oleje, sodu, sůl a vypracujeme řidší těsto, které necháme vykynout.
3
Z těsta vytvoříme placky 15 cm v průměru a smažíme z obou stran na rozpáleném tuku.
4
Po usmažení potřeme utřeným česnekem a posypeme strouhaným sýrem.

Komentáře k receptu

  • Lenka
    Lenka |

    11. 7. 2007 20:33

    no moc výborný...fakt se povedly......bochánky jsem nechala hodinu vykynout a byla to lahoda...fakt moct dobré

  • Václav havek
    Václav havek |

    18. 10. 2006 18:25

    výborné mňam

  • Karlik
    Karlik |

    25. 8. 2006 16:37

    Pozor Pozor!!1kg mouky, to je porce tak pro armadu, boze to sem si zas dal :D, a mleka je malo na 1kg moukyAle hlavne pozor na tvorbu tech kolecek. Nekde jsem cetl ze je dobre mit namastene ruce, ale spis uprednostnuju obalit v mouce, i stul posypat. a naporcovat si dopredu ty kolecka, a nechat kynout, a az pak zacit smazit, hlavne to nedelat soucasne, nebo z toho zcvoknete jak ja :))) Kdyz ty porce nenechate jeste trosicku kynout, bude langos po usmazeni tuhy a tapavy a ne nadychany. No neni to sranda s tema koleckama, hrozna babracka pokud jste stejni amateri jak ja :D

  • helenus
    helenus |

    9. 5. 2006 12:25

    obmena: syr nakrájame na plátky. cesto roztlačíme na placku ako pri klasických langošoch, na placku položíme plátok syra, stočíme do "valčeka" a vypražíme. výborné s tatarskou omáčkou zmiešanou s kečupom.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    9. 5. 2006 09:32

    Z ingrediencí někam utekla ta smetana:-)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: