Syrečková pomazánka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: heeduss

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení romadůr
    • 100
      g měkký tvaroh
    • 1
      ks cibule menší
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      dl mléko
    • sůl
    • pepř mletý
    • pažitka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Romadůr smícháme s tvarohem, mlékem, nadrobno pokrájenou cibulkou, máslem a nasekanou pažitkou. Dochutíme solí a pepřem.
2
Pomazánka chutná nejlépe rozmixovaná na teplých topinkách.

Komentáře k receptu

  • Anna Vobroučková
    Anna Vobroučková |

    4. 8. 2009 11:31

    Souhlasím s Hugem syreček a romadur je opravdu rozdíl,ale může to být dobré z obojího,brzy vyzkouším.

  • Hugo Sádlo
    Hugo Sádlo |

    3. 8. 2009 18:45

    Dovoluji si oponovat, syreček je syreček (tvarůžek) a romadur je romadur a oba to jsou zrající sýry. A ještě bych dal do pomazánky tak lžíci sádla, bude to šmakovnější :o))

  • hedvika kramlová
    hedvika kramlová |

    3. 8. 2009 12:30

    Paní Zdeno, romadur je zrající sýr, podle mého syreček...samozřejmě, že místo něj můžete do pomazánky použít přímo olomoucké syrečky:-))

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    3. 8. 2009 06:32

    A kde jsou ty syrečky?