Švédská hrachová polévka

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g hrách
    • 500
      g uzené maso
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks pórek
    • 0,5
      lžička majoránka
    • 0,5
      lžička zázvor
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hrách namočíme přes noc do vody. Druhý den uvedeme do varu a přidáme uzené maso. Po chvíli přidáme najemno nasekanou cibuli a pórek. Chvíli povaříme, okořeníme a podle chuti osolíme. Maso nakrájíme na tenké plátky a na zvláštním talířku podáváme s ostrou hořčicí a polévkou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.