Šunka z králíka

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg králičí maso
    • 1
      kg vepřová plec
    • 20
      g rychlosůl (na 1 kg masa)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Králičí maso pomleme, vepřové maso nakrájíme na kostičky a obojí spojíme, řádně propracujeme! Necháme uležet 24 hodin. Pak směs natlačíme do tlačenkových folií a vaříme 2 hodiny při 80 °C.
2
<BR>Obměna: Králičí maso pomleme, vepřové maso nakrájíme na kostičky, vrstvujeme do velkého hrnce (králičí maso - vepřové maso - 2 dcl vody - rychlosůl).
3
Necháme uležet 24 hodin. Pak obojí spojíme, řádně propracujeme! Natlačíme do tlačenkových folií a vaříme 2 hodiny při 80 °C.

Komentáře k receptu

  • marie mateju
    marie mateju |

    24. 5. 2009 14:29

    znám,často dělávám.Já přidávám vodu a mlíko,jo a propacovávám v robotu-s trochou ledu-nerozpadá se po nakrájení.