Studená rajčatová polévka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: 700413

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájená rajčata vaříme čtvrt hodiny v půl litru vody. Pak je protlačíme přes cedník s velkými otvory. Takto zhotovený protlak uvedeme do varu s litrem vody. Za stálého míchání přisypeme krupici. Když polévka houstne, přilijeme smetanu, promícháme, necháme vychladnout. Do studené polévky přidáme sekanou pažitku, kopr a na plátky nakrájenou okurku (bez semínek).
Použité ingredience v tomto receptu: Kopr Krupice Okurka salátová Pažitka Rajčata Smetana Sůl Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.