Šťovíkový boršč

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupeme a dáme vařit brambory s bujónem (dle chuti - dávám tři), mezitím si nasekáme šťovík, aby ho bylo na dvě velké hrsti. Následně oddělíme bílek od žloutku, žloutky vyšleháme se smetanou. Jakmile jsou brambory měkké, vložíme šťovík, krátce provaříme. Bílky nakapeme do polévky tak, aby se srazily (zůstanou větší kusy) a po sražení vmícháme žloutky se smetanou. Jakmile začne polévka znova vařit, okamžitě vypneme, aby se nám žloutky se smetanou "nezdrcly".
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Smetana ke šlehání Šťovík Vejce Zeleninový vývar

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: