Štěrboholský sekaný řízek

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: skalkariders

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uzené pokrájíme na kostičky, nastrouháme cibuli a sýr, prolisujeme česnek. Vše dáváme do větší misky, přidáme mleté maso, nasypeme celý sáček koření, majoránku dle chuti. Připravíme 2 šišky, které vložíme do pekáče, podlejeme vodou a pečeme cca 40-45 minut za obačasného přelévání vzniklou šťávou.

Komentáře k receptu

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    6. 8. 2008 17:58

    Jani, Zdenka to myslela spíš tak, že se dělají z masa podle receptu šišky jako sekaná a ne řízky. Určitě vyzkouším, vypadá to moc chutně.

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    6. 8. 2008 13:15

    Z řízkem nic společného?Proč?Dělá se přece i holandský "řízek" a ten je také z mletého masa,se sýrem.Existuje spousta "řízků" z mletého masa,jen je tam právě napsáno-SEKANÝ řízek.

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    5. 8. 2008 07:00

    S řízkem to nemá podle mě nic společného, ale sekaná to bude určitě dobrá.

Abecední seznam: