Šťavnatý tuňák

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: 700413

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g tuňák
    • 3
      lžíce extra panenský olivový olej
    • 1
      ks cibule
    • citronová šťáva
    • petrželová nať
    • 20
      g ztužený tuk
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve si připravíme marinádu z jemně nakrájené cibule, půlky svazku petrželové natě, citronové šťávy z jednoho citronu a olivového oleje.
2
Do již připravené marinády vložíme omytého, osoleného a opepřeného tuňáka a marinujeme ho asi 30 minut.
3
Mezitím si důkladně vymažeme pekáček tukem a potom do něj tuňáka opatrně vložíme i s vrstvou marinády a dáme ho do trouby.
4
Pečeme ho asi 60 minut při 150°C.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.