Srbská čorba

moje hodnocení:

3,3

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • fazole můžeme použít konzervované samotné či v rajském protlaku
    • brambory 2-3 ks
    • kořenová zelenina
    • rajský protlak či konzervovaná rajčata
    • pepř mletý
    • paprika
    • sůl či vegeta
    • masox

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazole přes noc namočíme a uvaříme doměkka nebo použijeme konzervu. Osmažíme cibuli, přidáme mletou papriku, přidáme fazole, zalijeme vodou, přidáme masox, osmaženou cibuli, kořenovou zeleninu, nakrájené brambory, pepř a vegetu a vaříme do měkka.
2
V závěru okořeníme oregánem, saturejkou či majoránkou. Můžeme okořenit trochou pálivé papriky či chilli.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ana
    ana |

    20. 9. 2013 10:05

    Jsem ze Srbska, a muzu rict ze toto neni zadne srbske jidlo, stejne tak vetsina jidel na tomhle webu, ktera ma v nazvu srbsko.....to si snad nejaky lide zkouseji vlastni recepty zviditelnit.... :-D

  • Janaso
    Janaso |

    9. 6. 2013 13:08

    Docela dobrá.

  • radi217
    radi217 |

    24. 10. 2010 13:01

    Protlak davam ,jak mi ukazala bosnacka svagrova az kdyz delam jisku, to znamena olej ci sadlo, cibulku osmahnout-zesklovatet, k tomupridat na hrubo nasekany cesnek, zasypat moukou a ta kdyz je zlatoucka tak teprve ted dodat protlak! Jisku zavarit tak 20miutek!

  • Marsí ***
    Marsí *** |

    11. 10. 2008 20:15

    ver kuc..já bych ho přidala po těch fazolích...:-)))ale myslím, že je to celkem jedno..:-)

  • ver kuc
    ver kuc |

    11. 10. 2008 18:11

    Ve které fázi mám přidat ten rajský protlak??? V postupu přípravy vůbec není zmíněn.

  • ver kuc
    ver kuc |

    11. 10. 2008 18:09

    Ráda bych uvařila...ale ve které fázi se tam dává ten rajský protlak???