Špekáčky na medu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: jariss

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 12
      ks špekáček lze použít i točený salám nebo vuřty
    • 3
      ks cibule
    • 2
      lžíce med
    • 1
      lžička drcený kmín
    • pepř mletý
    • voda
    • 2
      lžíce kečup - ostrý
    • 1
      lžíce polévkové koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny špekáčky zbavíme kůže a rozpůlíme.
2
Cibuli pokrájíme na půlkolečka, střídavě klademe na pekáček špekáček, cibuli. V misce smícháme zbývající ingredience s trochou teplé vody. Touto marinádou špekáčky zalijeme.
3
Pečeme asi při 160 °C 30 minut.
4
Podáváme v teplém i studeném stavu s chlebem, nebo bramborem na různé způsoby.

Komentáře k receptu

  • Radka Kmentová
    Radka Kmentová |

    8. 11. 2008 13:28

    Výborná je i varianta s kečupem a pivem, mnam :-)

  • Květa Dostálová
    Květa Dostálová |

    7. 10. 2005 18:48

    Výborné, dala jsem Vegu bez glutamanu jako to žluté koření

  • Hana Janů
    Hana Janů |

    4. 10. 2005 20:06

    jednička podtržená

  • Nová
    Nová |

    4. 10. 2005 18:25

    Co je žluté koření do polévky? Vegeta??

  • Jaroslav Pelcman
    Jaroslav Pelcman |

    4. 10. 2005 07:47

    Žlutým polévkovým kožením je myšlena třeba Podravka, nebo Vegeta. Já používám polévkové koření od fa ARO. Jaký rozdíl je mezi jedním či druhým, to bohužel netuším :-(

  • Marcela Vrabcová
    Marcela Vrabcová |

    3. 10. 2005 20:43

    Ja si pod tim predstavuju Vegetu. A nebo pak Podravku a ty dalsi od jinych firem, ktere ani nevim, jak se jmenuji...

  • Jana
    Jana |

    3. 10. 2005 15:01

    Co se myslím pod pojmem "žluté polévkové koření"?Nikdy jsem to neslyšela, nemá to nějaký obchodní název? Díky