Spaghetti

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • ingredience na 1 porci
    • 1
      ks cibule menší
    • 2
      stroužek česnek 1 až 2
    • sádlo kousek
    • kečup - jemný přiměřeně - musí být kvalitní
    • voda
    • 1
      špetka majoránka (koření, ne ganju)
    • 1
      ks bobkový list
    • sůl
    • špagety vaječné
    • eidam sýr libovolně
    • 100
      g maso nejlépe uzené, nebo Gothaj

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Příprava: V kastrůlku rozehřejeme sádlo, vsypeme nadrobno nakrájenou cibulku, česnek a maso, osmažíme, zalijeme trochou horké vody, vložíme bobkový list a dusíme.
2
Ve větším hrnci přivedeme vodu k varu, osolíme, vložíme špagety a vaříme dle návodu na obalu.
3
Zatím nastrouháme sýr na jemno.
4
Do omáčky nalijeme kečup, vhodíme špetku majoránky, řádně zamícháme, případně dle hustoty zředíme trochou horké vody.
5
Když jsou špagety uvařené, slijeme je, přemístíme je na talíř, zalijeme omáčkou, posypeme sýrem, jíme lžící a vidličkou, zapíjíme Gambrinusem a trávíme v leže.
6
Zpracováno podle Luďka F.

Komentáře k receptu

  • jirka
    jirka |

    4. 7. 2013 18:17

    Tak to je k zblítí...