Smažená kuřata po bavorsku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 8 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks kuřecí maso celé kuře (mladé)
    • sůl
    • hladká mouka
    • 3
      ks vejce 2-3
    • 100
      g parmazán
    • strouhanka
    • rostlinný olej
  • Omáčka
    • 2
      lžíce máslo
    • 1,5
      lžíce hladká mouka
    • mléko
    • 100
      g žampiony
    • 1
      dl bílé víno
    • 2
      ks žloutek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřata rozčtvrtíme, osolíme, obalíme v mouce, vejcích a strouhance, smíchané se stejným množstvím strouhaného sýra. Smažíme na oleji. Omáčka: z másla a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme mlékem, přidáme na másle podušené žampiony a povaříme 15 minut. Po odstavení z ohně přidáme 1 žloutek rozmíchaný ve víně. Omáčku podáváme ke kuřatům.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.