Smažená krupicová kaše po švýcarsku

moje hodnocení:

3,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaříme hustou krupicovou kaši, kterou rozetřeme na plech do výše asi dvou centimetrů a dáme do chladničky ztuhnout.
2
Pak kaši nakrájíme na odélníčky (čtverce), namáčíme v rozšlehaném vajíčku a osmažíme.
3
Dáme na ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk.
4
Na talíři posypeme kaši skořicovým cukrem.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Krupice Mléko Skořicový cukr Sůl Tuk Vejce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zumbistka
    Zumbistka |

    4. 4. 2011 13:13

    a co sníst to studené rovnou z plechu?

  • Simča S.
    Simča S. |

    7. 2. 2011 14:53

    No, snědli jsme to, ale nebyli jsme z toho nějak nadšeni. Asi opakovat nebudeme....

Poslední navštívené:

Abecední seznam: