Slepičí rarášci

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vykostěné maso ze slepice umeleme, dáme do misky, zalijeme mlékem a necháme nejlépe do druhého dne odležet. Rohlíky pokrájíme na kostičky a zvlhčíme mlékem, které necháme vsáknout. K masu přidáme navlhčené rohlíky, jemně posekanou cibuli, žloutky, koření, posekanou petrželovou nať a osolíme. Nakonec lehce zapracujeme sníh z bílků.
2
Z hmoty lžící odkrajujeme kousky, vkládáme je do rozehřátého tuku a zvolna smažíme dozlatova po obou stranách. Podáváme s vařenými nebo opečenými brambory, bramborovou kaší a doplníme zeleninovou přílohou nebo salátem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.