Slepice na chilli

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařenou slepici vykostíme, maso nakrájíme na proužky. Na oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme chilli a papriku. Přidáme maso a za stálého míchání ode dna prudce ze všech stran opečeme. Podlijeme trochou vína a na mírném plameni podusíme. Přidáme na kostičky nakrájená rajčata, protlak, kečup, podlijeme zbytkem vína a dusíme. Omáčku necháme nakonec zhoustnout, osolíme, přidáme drobně nasekaný česnek a zelený hrášek. Povaříme. Podáváme s opečenými brambory. Na talíři zdobíme vějířkem okurky, kouskem kapie a kopečkem strouhaného ementálu.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: