Samoborský kotlet

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřová pečeně
    • sůl
    • pepř mletý
    • hořčice
    • česnek
    • cibule
    • grilovací koření
    • máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Opláchnuté maso nakrájíme na porce osolíme, opepříme, posypeme grilvoacím kořením a opečeme. Na zbylém výpeku orestujeme na půlkolečka nakrájenou cibuli, rozetřený česnek a přidáme trochu hořčice. Uděláme štávičku, trochu zasypeme hladkou moukou a zjemníme máslem.
2
Různé druhy příloh z brambor a zeleninový salát.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.