Salát se špenátem a kozím sýrem

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g červená řepa
    • 200
      g bílá ředkev
    • 1
      hrst vlašské ořechy
    • 120
      g baby špenát
    • 100
      g listy řepy
    • 150
      g kozí sýr
    • 2
      ks kopr
  • Pomerančový dresink
    • 1
      ks pomerančová šťáva
    • 1
      lžička pasta harissa
    • 3
      lžíce panenský olivový olej
    • sůl 1/4

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Drobné červené řepy zbavte natě a oloupejte. Přiveďte k varu osolenou vodu a řepy do ní vložte. Krátce je povařte, aby změkly, ale zůstaly křupavé. Pak je sceďte a nechte vychladnout.
2
Bílou ředkev oloupejte a nakrájejte na velmi tenká kolečka, vlašské ořechy opražte nasucho. Všechny ingredience na dresink vyšlehejte metličkou. Listy špenátu a řepy přeberte. Pokud je potřeba, opláchněte a vysušte v odstředivce.
3
Listy smíchejte. Přidejte povařenou řepu, kolečka ředkve. Vše posypte ořechy a na kostičky nakrájeným sýrem, ozdobte koprem. Servírujte s dresinkem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.