Sádlové bochánky bez lepku

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 110 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 140
      g moučkový cukr
    • 140
      g sádlo
    • 140
      g bezlepková směs jizerka zlatá
    • 2
      lžíce kakao
    • 100
      g rozinky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Troubu předehřejte na 100 °C, 1–2 plechy vyložte pečicím papírem. V míse robotu utřete cukr se sádlem. Potom přidejte mouku, kakao a vše zpracujte v těsto.

RADA: Jak na linecké cukroví? Mrkněte na VIDEO

2
Kávovou lžičkou nabírejte malé kousky a utvořte kuličky. Rozložte je na plech a palcem vymáčkněte důlky, do každého pak zamáčkněte po rozince. Pokud nemáte v troubě přímo program na sušení, nechte ji pootevřenou a sušte asi hodinu a půl.
3
TIP: Do důlků těchto neskutečně jemných bochánků klidně nandejte trochu marmelády nebo lemon curd a přidejte kousek kandovaného ovoce.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit vanilkový extrakt

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Použité ingredience v tomto receptu: Bezlepková směs Jizerka Kakao Moučkový cukr Rozinky Sádlo

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.