Rýže na kari

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: CatherineLau

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      hrnek dlouhozrnná rýže
    • 4
      hrnek hovězí vývar i z masoxu
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks pórek
    • 2
      ks vařená vejce natvrdo
    • 1
      lžíce olej
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce rozinky
    • 1
      lžíce mandle - loupané
    • 5
      ks hřebíček
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce kari

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jemně nasekanou cibuli zpěníme na másle a polovinu si dáme stranou.
2
Do druhé poloviny přidáme jemně nasekaný pórek, rozinky, mandle, hřebíček, pepř a kari. Přidáme propranou rýži a 6 minut za stálého míchání smažíme. Pak zalijeme vývarem a vaříme tak dlouho, dokud se vývar nevyvaří.
3
Ozdobíme zbytkem smažené cibulky a na čtvrtky nakrájenými vejci.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.