Rychlé provensálské krkovičky

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Pastis

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na větší pánev nalejeme olej tak, aby pokryl dno. Krkovičky rozklepeme na tak tenko, jak to jen jde. S obou stran posypeme hustě provensálským kořením, případně osolíme nebo opepříme.
2
Pečeme 2 minuty na každé straně na hodně rozpálené pánvi.(Když po skončeném opékání masa výpek zasypeme trochou hladké mouky, přidáme trochu strudené vody a oříšek másla a necháme provařit, máme výbornou šťávu).
Použité ingredience v tomto receptu: Provensálské bylinky Rostlinný olej Sůl Vepřová krkovice

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: